Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Reda noclegi pokoje gościnne kwatery prywatne Świnoujście Gałczyńskiego spanie

Adres obiektu Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 12, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Sławek z Chełma
Dodano: 2015-08-08
Pobyt od: 2015-07-04 do 2015-08-01
 
 
    

Jestem bardzo zadowolony z warunków oferowanych przez Willa Reda. Właścicielka, pani Bożenka bardzo pomocna i sympatyczna. Z pewnością powrócę tu ponownie.


 
 

Ewa
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-20
 
 
   

Z dystansem podchodziłam do kwater prywatnych lub jak kto woli pokoi gościnnych. A tu proszę, super- hotelowo. Widać można. W realu lepiej niż na fotce. Dziękujemy, wrócimy.


 
 

Teresa
Dodano: 2014-06-06
Pobyt od: 2014-05-27 do 2014-06-03
 
 
    

Polecam z czystym sumieniem. Komfortowo, czysto, elegancko.


 
 

asia
Dodano: 2013-04-12
Pobyt od: 2012-05-03 do 2012-05-06
 
 
    

Polecam serdecznie. U Pani Bożeny jest faktycznie super. Nic dodać nic ująć fantastycznie ;-)


 
 

Amelia
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 
 
    

Rewelacyjne miejsce :) Spędziliśmy z chłopakiem bardzo przyjemny długi weekend i z ogromną chęcią jeszcze kiedyś wrócimy :) Nie mamy absolutnie nic do zarzucenia, wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam :)


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-07-26
Pobyt od: 2012-07-07 do 2012-07-14
 
 
    

Dom gościnny na bardzo dobrym poziomie: czysto, elegancko, kulturalnie, zawsze można liczyć na pomoc pań prowadzących. Jedna uwaga do właścicieli; proszę zainwestować w dobre zdjęcia, ponieważ te na stronie nie oddają realnej elegancji.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Trendy w turystyce – wakacje 18  i z dziećmi

Trendy w turystyce – wakacje 18+ i z dziećmi

Ostatnio na popularności zyskują hotele tylko dla dorosłych, ale też w zupełnej opozycji do nich – wypoczynek dedykowany rodzinom z dziećmi.

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie